Overal dichtbij

Overal dichtbij

Utrecht is het geografisch middelpunt van Nederland. Vanuit Leidsche Rijn zit je zo op de A2 vanwaar elke stad of provincie snel bereikbaar is.

In de directe omgeving zijn alle voorzieningen, zoals een groot winkelcentra, sportcentra, treinstation en recreatiegebieden ruim voorhanden, Leidsche Rijn wordt niet voor niets het tweede stadscentrum van Utrecht genoemd! 

Wil je graag de historische binnenstad opzoeken? Geen probleem, spring op de fiets en een kwartier later sta je midden in het oude centrum.

 

Leidsche Rijn Centrum-Oost

Leidsche Rijn Centrum-Oost

Leidsche Rijn Centrum-Oost, of Nieuw-Oost is een plek die wordt getransformeerd naar een nieuwe stadswijk met Utrechtse allure. De nieuwe wijk wordt voorzien van prachtige stadsstraten, parken en een keur aan stijlen in architectuur. In Nieuw-Oost is aan alles gedacht een prachtig stads woonmilieu, een heerlijke plek om mensen te ontmoeten!

De stadswoningen en appartementen passen schitterend op deze plek: stads, modern, prachtig ontworpen en het comfort van ruime nieuwbouw. Het genot van hoogte, hoge plafonds is niet te beschrijven: dat is een kwaliteit die je echt moet beleven!

Meer weten over Nieuw-Oost? Klik hieronder voor de website!